Eidsberg kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

Dukken Ella kommer på karnevalsgudstjeneste med utdeling av 6-årsbok

Til søndag er det andre søndag i fastetiden, og i Eidsberg er det et spennende gudstjenestetilbud i tre av de fire soknene.

Det er to uker siden fastelavn, og siden fastelavnssøndag havnet midt i vinterferien, har vi denne søndagen en forsinket karnevalsgudstjeneste i Hærland kirke.

Alle som blir eller har blitt 6-år i løpet av 2020 er velkomne til å motta 6-årsbok.

Ella kommer!

Den populære dukken Ella vil være med å preke og lede gudstjenesten sammen med menighetspedagog Ingamay Synnes og sokneprest Magnus Grøvle Vesteraas. Og organist Leif Ingvald Skaug har fått med seg et stort kor fra Gospel Explosion som vil bidra med flott musikk i gudstjenesten.  Vi håper å se mange i Hærland kirke og håper at dere kommer utkledd til karneval! Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med piñata!

Under ser dere invitasjonen som er sendt ut til alle 6-åringer.

13.02.2020