Eidsberg kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

Dåpsgudstjeneste i både Mysen og Trømborg

Søndag 16. februar kl. 11.00 ønsker vi velkommen til gudstjeneste med dåp i både Mysen og Trømborg.

Gudstjenesten i Trømborg er ved tidligere sogneprest i Trøgstad, Reidar Strand, og det er Leif Ingvald Skaug som trakterer orgelet.

I Mysen er gudstjenesten ved Sven Giljebrekke, sogneprest i Aremark. Her er det Victor Jankowski som spiller.

Begge steder feirer vi nattverd. I Trømborg går takkofferet til Mandagskvelden, mens det i Mysen går til Strømmestiftelsen.

Mysen kirke kl. 11.00:                   Gudstjeneste v/ Sven Giljebrekke og Leif Ingvald Skaug.
                                                          Dåp og nattverd. Takkoffer til Strømmestiftelsen.

Trømborg kirke kl. 11.00:             Gudstjeneste v/ Reidar Strand og Victor Jankowski.
                                                          Dåp og nattverd. Takkoffer til Mandagskvelden.

11.02.2020