Eidsberg kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

50-årskonfirmanter i Eidsberg

image

Søndag 7.oktober var 50-årskonfirmantene i Eidsberg menighet bedt inn til feiring av jubileet. Det hele startet med at de deltok i gudstjenesten i Eidsberg kirke der de blant annet ble presentert. 

Etter gudstjenesten var det snitter og kake i Eidsberg kirkestue som ligger rett ved kirken. Flere minner fra konfirmasjonstiden ble delt. Den salmen som alle husket at de pugget var «Jeg er en seiler på livets hav», alle seks versene. Det samme gjaldt den hvite salmeboken de fikk i konfirmasjonsgave. 

Konfirmasjonsdagen var 29. september 1968. Konfirmasjonsprest var Sigurd Ingvaldstad, og undervisningen ble holdt i kirken. Konfirmantene kom syklende til undervisningen den gangen, fra Slitu og bygdene rundt Eidsberg kirke. 

50-årskonfirmantene husket selve konfirmasjonsdagen som en fin dag. De satte veldig pris på å være samlet igjen, selv om så mange som seks av konfirmantkullet har gått bort og flere av de andre på kullet ikke hadde anledning til å møte opp til jubileet.

 

Bak fra venstre: Frank Eilert Nordlie, May Anne Lise Østereng, Gerd Turid Aas Johansen, Inger Johanne (født Kjeve) Raadahl, Gunn                                  Inger (født Brattås) Sætermoen, Tom Lysaker.

Foran fra venstre: Evy Brit (født Bjerke) Berg, Kari Synnøve Thoresen, Oddrun (født Knutsen) Karlstad, Tove Merete (født Fundingsrud)
                           Martinsen, Anne Lise (født Olsen) Svendsen.

 

 

Her er konfirmantene i 1968: 

 

 

Og her er noen bilder fra festen:

 

 

 

 

10.10.2018