"In memory of Elvis Gospel".

"In Memory of Elvis Gospel".  Konsert i Eidsberg kirke 11. oktober kl. 19.00.

Publikum og presse har latt seg begeistre!
I tre og et halvt år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk - også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge.

Ved utgangen av 2017 hadde de tre telemarkingene gjort mer enn 120 konserter hvor de tolket noen av hans mange hits.  I år ville de gjøre en helt ny produksjon - at det ble med gospel som ramme var ingen tilfeldighet!

Elvis spilte inn nærmere 800 sanger på plate.  79 av disse var gospel og det var for disse han mottok den største annerkjennelsen!  I løpet av sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy - de var alle for hans gospel innspillinger!

Tidenes mest populære artist, som i år ville vært 83 år, var religiøs og det var gjennom sin tro at han hentet inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne!

I januar var det premiere på "In Memory of Elvis Gospel" - 47 konserter ble gjennomført frem til utgangen av april.  Til høsten venter nærmere 40 nye konserter og etter den fantastiske mottakelsen som de har fått, er det nå bestemt at det blir flere konserter også neste år!

Torsdag 11. oktober gjør de sin eneste konsert i Indre Østfold når de besøker Eidsberg kirke.  Under konserten vil også Eidsberg Bygdekor medvirke.

Porsgrunn Dagblad skrev etter premieren i Brevik i januar at dette rett og slett var mesterlig og at det var episk gospel!  Telemarksavisa mente at det var mesterlig, mens Varden konstaterte at trioen fikk trampeklapp og stående ovasjon!

Drammens Tidene sier at konserten skapte sørstatsstemning, Sogn Avis fikk gåsehud, mens Brønnøysund Avis sa at dette var himmel på jord og delte ut en 6´er på terningkast!  Avisen Agder mente Elvis ville vært stolt av det de presterte og Tidens Krav konkluderte med; halleluja, for en trio!

Konserten i Bragernes kirke i Drammen i april ble tatt opp av NRK og P1 sendte denne som en gospelgudstjeneste i sommer.  2. august møtte vi The FAB-3 når de gjestet "Allsang på Grensen" på TV2.

Billetter kan kjøpes på www.ticketmaster.no.       Tlf. 815 33 133.

20.09.2018