DROP-IN DÅP I MYSEN KIRKE LØRDAG 1. SEPTEMBER.

Drop-in dåp i Mysen 1. september

Skulle du ønske at du eller ditt barn kunne bli døpt, helt uten noe oppstyr rundt? Nå har du muligheten.

Lørdag 1. september 2018 kl. 09.00-13.00 arrangeres det drop-in dåp i Mysen. Drop-in dåp er en mulighet til å bli døpt helt enkelt, og på kort varsel. Dette er et tilbud til deg som gjerne skulle ha vært døpt, men som synes at terskelen til å bli døpt i forbindelse med en vanlig gudstjeneste er litt høy – slik det oppleves for en del ungdom og voksne som ikke ble døpt som barn. Det er også et tilbud til deg som gjerne skulle ha døpt barnet ditt men har lyst å slippe all planlegging av både dåp og eventuell påfølgende dåpsfest. Her kan du møte opp alene eller med dem det måtte passe, og bli døpt på flekken.

På drop-in dåpen kan du møte anmeldt eller uanmeldt på Mysen menighetshus Betania. Du vil få en samtale med prest, før vi går bort i kirken for en enkel dåpshandling. På menighetshuset serveres det gratis kake og kaffe, og etter dåpen vil det være mulighet for gratis fotografering for dem som ønsker det.

Hvorfor dåp?  Les mer her.

Spørsmål og svar om drop-in dåp.

Dåp - det angår oss alle. Av kapellan Magnus Grøvle Vesteraas.

Vilma med mamma Marit Melin Spaniland ved dåp ved Lundebyvannet 21. juni 2015.

Tiril Emilie Martinsen Vegarud ble døpt i Trømborg kirke 22. april 2018.

19.06.2018