Velkommen til 4.-klasseleir!

Hvem arrangerer?
Den Norske kirke i Eidsberg ønsker å gi dette tilbudet til alle på 4. trinn i kommunen.  Vi samarbeider med våre nabomenigheter om leirern.

Dato, tid og pris:
Ankomst:    20. oktober kl. 17.30 - 18.00
Hjemreise:  21. oktober kl. 16.00.
Sted:           Sjøglimt ved Ørje, adressen er Sjøglimtveien 34, 1870 Ørje.
Leiren avsluttes med samling for hele familien.  Se hva barna har lært og opplevd på Sjøglimt!
Egenandel for leiren er kr. 200 pr. deltager.
Menigheten dekker resten av kostnaden.

Påmelding:
Du melder deg på til kirkekontoret på mail:  ingamay.synnes@eidsberg.kommune.no.
Oppgi navnet ditt, e-posten til en foresatt og hvem du ønsker å bo på rom med.
Du får bo på rom med minst én av dem du ønsker.
Husk å oppgi om du har en matallergi eller behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi bør vite noe om.
Noen dager før leiren vil du få et deltagkerbrev på e-posten, her vil det være mer informasjon om hva som er lurt å ha med, og litt om hva vi skal gjøre.
Har du noen spørsmål kan du ringe 481 58 811 eller 69 70 22 61.

Påmeldingsfrist: 10. oktober.
Viktig med påmelding innen fristen pga innkjøp og planlegging.

Vi gleder oss til å bli kjent med DEG på leiren.  VELKOMMEN!

Invitasjon er sendt til alle som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den noske kirke.
Dersom du har venner som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med, er det bare å ta kontakt med kirkekontoret.

05.10.2017