Sangaften med Hyttemusikken og gjesteartister

Hyttemusikken er en kjent og kjær instans i lokalmiljøet. Sentralt står gode, gamle melodier som presenteres av Indre Østfoldinger i sin beste alder. Musikerne sprer stor glede til sine lyttere, og i fjor fylte de Trømborg Menighetshus med Wenche Hammer som gjesteartist.

I år gjentas suksessen! Ikke bare har Hyttemusikken fått med seg Wenche Hammer på sang også i år, men i tillegg er gjesteartist Bay Berntsen med på fiolin og Trevor Ford på piano.

Bay Berntsen og Trevor Ford er begge pensjonister og de ønsker å dele med andre den gleden de får ved å spille sammen. De spiller regelmessig for pensjonister, sykehus, menighetshus og lignende, og har stadig mange oppdrag. Bay Berntsen og Trevor Ford er begge dekorert av Kong Harald V for sin innsats for musikk i Norge.

Bay Berntsen har spilt fiolin siden åtteårsalderen og er utdannet ved Baratt-Due Musikk institutt i Oslo. Berntsen har spilt symfoni- og kammerorkester, blant annet Kringkastingens Juniorkester og Oslo Kammerorkester. Trevor Ford har spilt piano siden femårsalderen. Han var tidligere oboist og pianist i den kongelige britiske marinemusikken, og senere sjefsdirigent for den britiske hjemmeflåte. Ford er norskgift og har bodd i Norge siden 1964.

Trømborg kirkekomite ønsker varmt velkommen til konsert i Trømborg Menighetshus og tiden er 22. oktober kl. 18.00. Det blir allsang, sanghefter, kaffe og kaker – vi gleder oss - vel møtt!

Hilsen Hyttemusikken og  kirkekomiteen

27.09.2017