Sommer, sving og salmer i Trømborg

Bildet over:  Hans- Erik Groth, Joachim Svendsen, Henning Huseby og Kristian Løken.

- Nå koser jeg meg, her var det trevli! Ordene kom spontant fra Hans-Erik Groth som gjestet Trømborg kirke onsdag. På kirkebenkene satt godt over 100 publikummere, som fikk en kirkekonsert utenom det vanlige. Arven etter Aage Samuelsen var gjennomgangstema og publikum fikk servert både country, gospel, ballader og visesang. Med seg hadde Groth Pål-Simen Stemmedalen fra Trømborg på vokal, med sitt band; Henning Huseby på kontrabass, Kristian Løken på trommer og Joachim Svendsen på gitar.

Bildet: Godt over 100 personer fant veien til Trømborg kirke på sommerkonsert. Foran i midten, vokalist Pål-Simen Stemmedalen.

Tekst og bilder: Ida Marie Ruud Stemmedalen.

10.07.2017