Velkommen til konsert i Eidsberg kirke onsdag 21. juni kl. 19.00

Årets første sommerkonsert i Eidsbergs kirker er viet gladsang med barna. Da er det en glede å presentere den kjente artisten Hanne Krogh, som er kjent som sine konserter hvor lokale krefter involveres, denne gang med Mysen Barnegospel.

Billetter:  Kr. 200 pr. person. Honnør:  kr. 150,-.  Barn gratis.  Familie (2 voksne) kr. 300,-.
Selges hos Norlis Bokhandel og ved inngangen.

Velkommen!

Vi inviterer også i 2017 til sommerkonserter i våre fire kirker. Arrangør er Eidsberg kirkelig fellesråd, og vi håper konsertene faller i smak hos både unge og eldre. Til hver sommerkonsert har vi engasjert kjente aktører som presenterer et spennende program sammen med lokale musikere og sangere.  Merk dere de fire onsdagene og la sommerkveldene fylles med vakker sang og musikk!

15.06.2017