Temakveld i Eidsberg kirkestue 7.februar

Temakveld i Eidsberg kirkestue 7.februar.

Tredje temakveld i 2017 under hovedtema: "Hva er det å være menighet" gikk av stabelen på tirsdag 7.febr . Tema denne gangen handlet om Guds  folk  av jøder og  ikke jøder som hører sammen under ledelse av Den gode hyrde. Det var DNI's misjonssekretær Morten Kravik som denne gangen innledet over tema. Han har ledet mange rundreiser i Israel, og snakket også om noe av mangfoldet av Jesustroende i  Israel og de palestinske områdene.  Arne Servan og Per Kvakkestad bidro til  samtalen og de svarte på  spørsmål etter foredraget sammen med Morten Kravik.

Misjonsoppdraget vi som kristen kirke har over for Det jødiske folk og sammen med dette folket  fikk også oppmerksomhet i foredraget og i samtalene rundt bordene. Mange møtte opp. Kveldsmat ble servert fra start, og det ble samlet inn en god kollekt til misjonsarbeid etterpå.

Temakveldene holdes i Eidsberg kirkestue rett ved Eidsberg kirke, og er åpne samlinger for alle som er interessert i innsikt i tema og spørsmålsstillinger som kan belyses ut fra Bibelen.

08.02.2017