Eidsberg kirke er sommeråpen kirke!

Eidsberg kirke er sommeråpen i uke 29-30-31!

Eidsberg menighet ønsker velkommen til Eidsberg kirke - sommeråpen kirke i tre uker fire timer hver dag fra mandag 17.juli – søndag 6.august.

Det er vertskap til stede og mulighet for å se seg rundt i kirken, ha en stund i stillhet, tenne lys, meditere, be en bønn, sette seg ned for å oppleve kirkerommet eller stillheten. Det vil bli mulighet for å ta en kopp kaffe/te, og få høre om kirken av lokalkjente verter.

Vertskap er bygdekvinner, medlemmer i historielaget, kirkekomiteens medlemmer og andre som har meldt seg til frivillig tjeneste disse to ukene i sommer med åpen kirke.

Kirken har mange navn på folkemunne: Østfolddomen, Eidsbergdomen, Olavskirken, men offisielt heter den Eidsberg kirke. Middelalderkirken Eidsberg kirke har en unik historie, og har vært et pilgrimsmål opp gjennom historien. Dette er en god anledning til selv å bli bedre kjent med nær lokal historie og ta med besøkende i en av de mest interessante historiske bygninger i vårt område.

Skal du ut og reise i Norge i sommer kan du søke i www.kirkesok.no for å se hvilke kirker du passerer og når de er åpne. Arrangør er Eidsberg kirkekomite.
Alle, både lokale og tilreisende, er hjertelig velkommen!

08.07.2015